Nefit Scan App

De handigste app voor Nefit Partners
Dankzij de Nefit Scan App registreert u elk toestel in een handomdraai. Code scannen en klaar! Invullen en inzenden van garantiekaarten is overbodig. Omdat de Nefit Scan App is gekoppeld aan het Nefit Partner Programma spaart u automatisch punten. Tijdsbesparend en wel zo makkelijk.

Hoe werkt de app?
Het enige dat u nodig heeft is een smartphone met een standaard QR-code scanner en de Nefit Scan App. Op elk nieuw Nefit- en Bosch-toestel is een QR-code aangebracht. Door deze te scannen wordt het toestel herkend en wordt het serienummer ingelezen. Als u zich op het installatieadres bevindt, wordt het adres automatisch ingevuld met behulp van GPS. Maar u kunt ook het installatieadres handmatig invullen. Bijvoorbeeld als u ter plekke geen toegang heeft tot het internet of als u liever alles op kantoor verwerkt. Vervolgens kunt u aangeven of u het service en onderhoud zelf uitvoert. Als Nefit Premium Partner heeft u bovendien de optie om ook direct een Onderdelen Garantieplan (OGP) voor het toestel regelen te regelen.

Automatisch sparen
Daarna drukt u op ‘Registreer product’ en alles wordt automatisch bij Nefit geregistreerd. U ontvangt per e-mail een bevestiging van de gegevens die u hebt ingevoerd. De Spaarpunten worden automatisch bijgeschreven in het Nefit Partner Programma. U hoeft verder niets te doen, het opsturen van de garantiekaart of handmatig online registreren worden overbodig. Zo easy kan het zijn.

Ook handig: u kunt zelf op elk gewenst moment een overzicht genereren van alle productregistraties die u met de Nefit Scan App ingevoerd heeft.

Download de Nefit Scan App voor Android-toestellen (Google Play)
Download de Nefit Scan App voor Apple-toestellen (App Store)
Download de veelgestelde vragenlijst Nefit Scan App (PDF 0,81 MB)