Nefit Partner Programma

Nefit kiest voor nauwe samenwerking met de vakman / installateur. Om de relatie verder te verstevigen en partner-installateurs optimaal te ondersteunen in hun bedrijfsvoering is er het Nefit Partner Programma.

Nefit Partners sparen automatisch waardepunten bij elk toestel dat ze aanmelden. Gespaarde punten kunnen worden verzilverd in de uitgebreide webwinkel. Naast mooie en handige cadeaus en leerzame of leuke evenementen, hebben Nefit Partners toegang tot praktische ondersteuning die het werken met Nefit / Bosch nog aantrekkelijker maakt.

Bent u installateur en plaatst u Nefit- en/of Bosch HR-toestellen, zonneboilers en/of warmtepompen? Dan nodigen wij u graag uit uw bedrijf aan te melden en direct te profiteren van de mogelijkheden via het speciale partner portal!

Ga naar Nefit Partner Programma

Nefit Scan App

De makkelijkste manier om toestellen te registeren

Lees meer over Scan App