Garantie & Voorwaarden

Garantie & voorwaarden

Garantiebewijs

Garantievoorwaarden en registratiekaart.

PDF 0,51 MB

Absolute zekerheid
Wie kiest voor Nefit kiest voor absolute zekerheid. Onze belofte vertaalt zich in hoogwaardige producten en uitstekende garantievoorwaarden. Nefit garandeert de deugdelijkheid van materialen, toegezegde eigenschappen en goede werking van haar producten tegenover de erkende installateur.

De garantievoorwaarden zijn na te lezen in het garantiebewijs bij het toestel. Heeft u geen origineel garantiebewijs, dan kunt u het hier downloaden.

Let op: de garantie is alleen geldig als het - volledig ingevuld en door koper en installateur ondertekend - onmiddellijk na plaatsing van het toestel aan Nefit wordt geretourneerd.

Online garantie registreren
Neemt u deel aan het Nefit Partner Programma? Dan kunt u alle toestellen die u heeft geplaatst heel eenvoudig online registreren. U hoeft dan de papieren garantiekaart niet meer in te sturen. Bovendien ontvangt u voor elk toestel spaarpunten die u naderhand kunt verzilveren.

Garantie online registreren (Nefit Partner Programma)

Algemene verkoopvoorwaarden
Wilt u de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden voor Nefit en Buderus raadplegen, dan kunt u deze hier downloaden.

Download algemene voorwaarden (PDF 0,11 MB)

Onderdelen garantieplan

Als Nefit Dealer kunt u verlengde garantie op onderdelen afsluiten met het Onderdelen Garantie Plan (OGP).

Onderdelen Garantieplan