Wordt mijn toestel ondersteund?

Ondersteunde smartphones and tablets
De Nefit Service Tool App werkt op de volgende apparaten:
- iPhone 3GS, 4, 4S, 5, 5S, 6, 6S
- iPod Touch (compatibel met iOS 5.1/6.0 en hoger)
- iPad (compatibel met iOS 5.1/6.0 en hoger)
- Smartphones met Android platform (vanaf 2.1)

Let op: De Nefit Service Tool App is getest voor de meest gangbare Android-toestellen. De app is niet op alle Android-toestellen te installeren.
Vindt u de Nefit Service Tool App niet in Google Play? Dan is de app niet beschikbaar voor uw Android-toestel omdat het toestel niet geschikt is voor communicatie met de Nefit Service Key. Probeert u het in dat geval met een ander toestel.

Ondersteunde HR-toestellen
Nefit Service Tool app is de ideale hulp bij service- en onderhoudswerkzaamheden
aan de volgende HR-toestellen:
- Nefit TrendLine
- Nefit TopLine Compact
- Nefit TopLine (II)
- Nefit TopLine AquaPower (II)
- Nefit TopLine AquaPower Plus (II)
- Nefit ProLine
- Nefit BaseLine
- Nefit SmartLine
- Nefit EcomLine (alleen handmatige zoekfunctie met displayuitleg, zonder communicatie met het toestel).

Nefit Service Tool app werkt niet voor de volgende toestellen:
- Nefit Turbo
- Nefit Economy
- Nefit ProLine NxT