Nefit Service Key II

Servicepartner op zakformaat
Wanneer er geen Easy thermostaat aanwezig is, vormt de Nefit Service Key de schakel tussen HR-toestel en uw smartphone of tablet. Het apparaatje in broekzakformaat is supersnel aan te sluiten op ieder type Nefit-toestel met EMs-protocol. Het leest de toesteldata uit en stuurt deze naar de Nefit Service Tool App op uw Google Android of Apple iOS smartphone of tablet.

Draadloze communicatie
De datacommunicatie tussen de ketel en de Nefit Service Tool app op uw smartphone of tablet (en vice versa) verloopt via de ingebouwde WiFi-module van de Nefit Service Key II. Zo kunt u alle data uitlezen, componenten testen of de ketel inregelen.

Stap 1.

Download de Nefit Service Tool App via Google Play of AppStore.

Stap 2.

Sluit de Nefit Service Key II aan op het toestel met de bijgeleverde kabel.

Stap 3.

Open de Nefit Service Tool App zodra de Service Key verbinding maakt.

Eigentijds hulpmiddel met veel tijdbesparende functies
Met Service Key II wordt het cv-toestel automatisch herkend. Via de app zijn onder andere volgende functies beschikbaar:
1. Weergave display-code en cause-code
2. Uitlezen instellingen cv-toestel
3. Wijzigen instellingen cv-toestel
4. Grafische weergave toesteldata
5. Uitleg en oorzaken foutcode
6. Uitlezen foutenhistorie
7. Testen componenten

Service Key II bestellen
De Nefit Service Tool App werkt in combinatie met Nefit Easy of in combinatie met de Service Key II. Deze is nodig om via uw Android of Apple smartphone/tablet te communiceren met de ondersteunende Nefit HR-toestellen. De Nefit Service Key II is verkrijgbaar via Nefit.

Nefit Service Key II
EV/Artikelnummer 7746901873
Bruto adviesprijs excl. BTW € 160,87

Om te bestellen kunt u het online bestelformulier gebruiken of uw bestelling te sturen naar verkoopnederland@nefit.nl o.v.v. uw contactgegevens.
Telefonisch bestellen is ook mogelijk via de Nefit DealerLine: 0570 602 206 (keuze 5).

Naar het online bestelformulier