Zonneboilers

Nefit Zonneboilers Nefit SolarLine is al jaren het meest verkochte zonneboilersysteem van Nederland, en nu aantrekkelijker dan ooit. Nefit introduceerde op de VSK 2014 een nieuwe generatie SolarLine zonnecollectoren met een fors hogere opbrengst. Bovendien zijn binnen het Nefit/Bosch-programma interessante nieuwe combinaties mogelijk, waarmee u zeer concurrerende oplossingen kunt bieden. Voor particulieren, maar ook voor grootverbruikers. Denk bijvoorbeeld aan sportcomplexen, campings, horeca en agrarische toepassingen.

 

Nieuwe generatie zonnecollectoren

De nieuwe SolarLine zonnecollectoren zijn 10 cm hoger en 3 cm breder dan de vorige generatie. Door een innovatieve absorberconstructie wordt de zonnewarmte nog beter overdragen op de Solarvloeistof. De opbrengst van het systeem is daardoor met maar liefst 15% toegenomen!

 

Gunstigste prijs-prestatieverhouding

De nieuws SolarLine systemen worden als kant-en-klare pakketten geleverd voor extra installatiegemak. De nieuwe collectoren zijn zowel in horizontale, als verticale uitvoering leverbaar. Plaatsing is mogelijk op en in schuine daken, op platte daken en aan de gevel. Dat de boiler in sommige situaties hoger wordt geplaatst, maakt voor SolarLine niet uit. Zelfs vijf verdiepingen hoogteverschil is geen probleem. Een hogere opbrengst, gecombineerd met installatiegemak, een lange levensduur en unieke plaatsingsmogelijkheden: met de nieuwe generatie SolarLine biedt u uw klanten de beste prijs-prestatieverhouding.

Naar productpagina Nefit SolarLine