Easy in de media

Easy in de media
 

Reviews, productvergelijkingen en andere artikelen

Voor de hausse aan vergelijkbare producten, was Nefit Easy in 2013 de eerste door een verwarmingsfabrikant in eigen beheer ontwikkelde slimme thermostaat. Sindsdien zijn er in veel verschillende media items over Easy verschenen. Teveel om hier te tonen. Op deze pagina een kleine greep uit de media.

 

Gadgetgear.nl

Het games en gadgets blog GadgetGear.nl testte Nefit Easy in 2015 en geeft Easy hun Goud Award met 4.5 uit 5 sterren! Als pluspunten noemt GadgetGear: zeer snel te installeren, Geofencing, eService, goed te bedienen, handige planner. Een goede tablet app mist GadgetGear nog.

Naar de review op GadgetGear.nl

 

Testpanel.nl

Testpanel.nl Testpanel.nl test de meest uiteenlopende producten. Ze liet vijf consumenten Nefit Easy in de praktijk testen. Hun ervaringen zijn te lezen op de website van Testpanel. Easy krijgt gemiddeld in deze test een 8,1. Het hoogst scoort Easy op gebruiksgemak. Of zoals een van de testers het samenvat: ''De Easy is - zoals de naam al zegt - eenvoudig te bedienen. Het apparaat werkt ook uitstekend met onze CV-ketel die van een ander merk is."

Naar de reviews op Testpanel.nl

 

Vara Kassa

Kassa Slimme thermostaten, wat heb je er aan? Het altijd kritische programma Vara Kassa ging op onderzoek uit naar het nut en de kosten van de slimme thermostaat. Samen met Gaslicht.com zette Kassa zes slimme thermostaten op een rij: Anna, Toon, Nest, Netatmo, Thermosmart en uiteraard Nefit Easy. Conclusie: Easy springt er positief uit.

Bekijk de video van het item in Kassa

 

Androidworld.nl

Androidworld Androidworld is de grootste Androidcommunity van Nederland en België. Speciaal voor alle Android-gebruikers testte Androidworld Nefit Easy. Conclusie: ''De Nefit Easy is absoluut een interessantproduct (...) en ik kan geen reden bedenken om hem af te raden.''

Naar de review op Androidworld

 

Gadgetgear.nl

Gadgetgear.nl GadgetGear.nl is Nederlands snelst groeiende games en gadgets blog en publiceert product reviews van producten waarvan de redactie hoge verwachtingen heeft. Bij Easy wordt onder andere eService genoemd als pluspunt.

Naar het artikel op Gadgetgear

 

Kieskeurig.nl

Kieskeurig best reviewed Op Kieskeurig.nl worden producten beoordeeld door gebruikers. Easy scoort hier gemiddeld een 8,4 dankzij de overwegend positieve reviews van de gebruikers. Op grond van de beoordelingen kreeg Easy eerder al het predikaat 'Best Reviewed'.

Bekijk welke awards Easy tot nu toe ontving

Wat zeggen gebruikers en installateurs over Easy