Awards

 

De meest onderscheiden thermostaat

Gebruikers en installateurs zijn blij met Nefit Easy. Maar hoe oordelen vakjury's, deskundigen en bezoekers van vergelijkingssites? Een overzicht van de erkenningen en prijzen die Easy sinds de introductie in september 2013 mocht ontvangen

 

Goed Industrieel Ontwerp

Nefit Easy mag het predicaat Goed Industrieel Ontwerp (GIO) voeren. In de categorie designconcepten werd Easy in oktober 2013 bekroond met deze belangrijke erkenning.

De Erkenning Goed industrieel Ontwerp® is hét keurmerk voor goed industrieel ontwerp in Nederland, al 29 jaar. Het onderstreept het innovatieve en gebruikersvriendelijke design van Nefit Easy. De Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) is een onafhankelijke prijs op initiatief van de stichting Designlink. De Erkenning Goed Industrieel Ontwerp wordt ondersteund door een keur aan representatieve beroeps- en brancheorganisaties, kennis- en onderwijsinstellingen en intermediairs en wordt door de keten zelf bekostigd. Sinds 1986 konden meer dan 1.000 producten worden bekroond. Een Erkenning heeft de vorm van een certificaat die de inzender het recht geeft om het GIO beeldmerk te mogen gebruiken in samenhang met het betreffende product.

Lees hier meer over GIO

 

VSK Award

Op de vakbeurs VSK 2014 was Nefit met de Easy thermostaat de grote winnaar van de prestigieuze VSK-Awards. Niet alleen kende de jury de Award toe in de categorie Systeemoplossingen, Nefit Easy kreeg ook de meeste stemmen van de beursbezoekers, en won daarmee de publieksprijs.

De jury prijst ''het lef van Nefit om een slimme thermostaat te ontwikkelen die los van welke energieleverancier dan ook en voor alle (concurrerende) merken cv-ketels gebruikt kan worden. Nefit laat zich daarmee van zijn beste kant zien.''

Verder zegt de jury bij monde van Ed Nijpels: ''Deze oplossing is ook om een andere reden goed nieuws voor de installatiebranche, oordeelt de jury.

De thermostaat is bij storing op afstand af te lezen door de installateur. Die is hierdoor beter in staat vooraf een analyse van het probleem te maken en de juiste materialen mee te nemen om de storing te verhelpen. Een slimme systeemoplossing, handig voor consument en installateur.''

Lees hier meer over de VSK Award

 

Best Reviewed

Nefit Easy is door de bezoekers van Kieskeurig.nl in januari 2014 als beste beoordeeld met gemiddeld een 8,6 en ontving daarvoor het predikaat 'Best Reviewed'.

'Best Reviewed' is een eretitel voor een product dat door consumenten op Kieskeurig.nl het best wordt beoordeeld. Elke maand wordt bekeken welke producten die maand het predikaat 'Best Reviewed' krijgen.

 

Is Easy geschikt voor mij?

Check in een paar stappen of Easy geschikt is voor uw situatie.

Doe de Easy test!

Hoe werkt het?

Thermostaat vervangen? In gebruik nemen? Programma instellen? Easy!

Bekijk de video's

Meer weten?

Beschikbaarheid, prijzen en veelgestelde vragen.

Bekijk meer informatie