Nefit Service Tool

Nefit Service Tool Gemak dient de installateur
Met de Nefit Service Tool stelt u supersnel en eenvoudig diagnoses bij service en onderhoud aan Nefit HR-toestellen. De Service Tool bestaat uit een speciale app en een nieuwe Service Key. De Nefit Service Key II leest de toesteldata uit en stuurt deze via ingebouwde WiFi naar de Nefit Service Tool App. Kijk hieronder of uw telefoon of tablet met Android of Apple iOS wordt ondersteund. Download de app, bestel de Service Key II en u kunt aan de slag!

Draadloze communicatie
De datacommunicatie tussen de ketel en de Nefit Service Tool app op uw smartphone of tablet (en vice versa) verloopt via de ingebouwde WiFi-module van de Nefit Service Key II. Zo kunt u alle data uitlezen, componenten testen of de ketel inregelen.

Stap 1.

Download de Nefit Service Tool App via Google Play of AppStore.

Stap 2.

Sluit de Nefit Service Key II aan op het toestel met de bijgeleverde kabel.

Stap 3.

Open de Nefit Service Tool App zodra de Service Key verbinding maakt.

Eigentijds hulpmiddel met veel tijdbesparende functies
Met Service Key II wordt het cv-toestel automatisch herkend.
Via de app zijn onder andere volgende functies beschikbaar:
1. Weergave display-code en cause-code
2. Uitlezen instellingen cv-toestel
3. Wijzigen instellingen cv-toestel
4. Grafische weergave toesteldata
5. Uitleg en oorzaken foutcode
6. Uitlezen foutenhistorie
7. Testen componenten

De Nefit Service Tool App kan ook zonder Service Key II worden gebruikt:
Na selecteren van het toesteltype en handmatige invoer van de displaycode worden automatisch de betekenis en oplossingen overzichtelijk weergegeven in de vertrouwde Nefit-gebruikersinterface.

Functionaliteiten:
- Toesteldiagnose met oplossingen op basis van foutcodes
- Digitaal naslagwerk met o.a. specificaties van alle componenten
- Direct contact met Nefit helpdesk

Bekijk de folder van de Nefit Service Tool II (PDF 1,11 MB)
Bekijk de Nefit Service Tool II video via Youtube