Nefit Service Tool II

Gemak dient de installateur
De Nefit Service Tool is de slimste hulp bij service en onderhoud van Nefit HR-ketels. Door de draadloze communicatie met de HR-ketel stelt u met behulp van de Nefit Service Tool supersnel en eenvoudig diagnoses en kunt u uw klant direct snel helpen. De Nefit Service Tool bestaat uit een speciale app en die op twee manieren gebruikt kan worden:

1. in combinatie met Nefit Easy (Nefit eService)
2. in combinatie met de Service Key II

Functionaliteiten/voordelen:
- Toesteldiagnose met oplossingen op basis van foutcodes
- Digitaal naslagwerk met o.a. specificaties van alle componenten
- Direct contact met Nefit helpdesk
- Vertrouwde Nefit-gebruikersinterface

Bekijk de folder van de Nefit Service Tool II (PDF 1,11 MB)
Bekijk de Nefit Service Tool II video via Youtube